De Design-a-Thon School groeit continu. Maandelijks voegen we nieuwe projecten en techniek handleidingen toe. De inspirerende methode stelt scholen op praktische en betaalbare wijze in staat invulling te geven aan de kerndoelen Natuur en Techniek in het basisonderwijs, met een natuurlijke link naar de zaakvakken. 
De Design-a-Thon School werkt op licentie basis. Een basisschool kan jaarlijks een licentie kopen voor alle leerlingen en leerkrachten op hun hele school. Er zijn drie licentie pakketten:

LICENTIE BASIS: € 1.150,-

Met de ‘Licentie Basis’ krijgt de hele school toegang tot het Design-a-Thon School platform. Hiermee kan de school gebruik maken van alle content, het digitaal docentenforum en een steeds groeiende database aan inhoudelijke projecten en techniek handleidingen. Ook ontvangt de school een Maker Kit voor een groep van 30 leerlingen om meerdere projecten mee te maken.
We hebben een introductiekorting van 15%. Tijdelijke prijs: € 975,-

 


LICENTIE EXPERTISE: € 1.950,-

Met de ‘Licentie Expertise’ krijgt de hele school toegang tot het Design-a-Thon School platform. Hiermee kan de school gebruik maken van alle content, het digitaal docentenforum en een steeds groeiende database aan inhoudelijke projecten en techniek handleidingen. Ook ontvangt de school een Maker Kit voor een groep van 30 leerlingen om meerdere projecten mee te maken.
Daarnaast krijgt de school op onze locatie in Amsterdam één training ‘ontwerpend onderwijzen’ van een halve dag door ervaren teacher-trainers voor een groep van 8 tot 10 leerkrachten.
We hebben een introductiekorting van 20%. Tijdelijke prijs: € 1.560,-

 


LICENTIE EXPERTISE PLUS: € 3.950,-

Met de ‘Licentie Expertise Plus’ krijgt de hele school toegang tot het Design-a-Thon School platform. Hiermee kan de school gebruik maken van alle content, het digitaal docentenforum en een steeds groeiende database aan inhoudelijke projecten en techniek handleidingen. Ook ontvangt de school een Maker Kit voor een groep van 30 leerlingen om meerdere projecten mee te maken.
Daarnaast krijgt de school op onze locatie in Amsterdam zowel de basistraining ‘ontwerpend onderwijzen’ als de training voor gevorderden, beide een halve dag, door ervaren teacher-trainers voor een groep van 8 tot 10 leerkrachten en krijgt de school 10 support-uren voor het voorbereiden van een eigen designathon op locatie
We hebben een introductiekorting van 25%. Tijdelijke prijs: € 2.965,-

·      Kosten zijn per school, exclusief btw.


EXTRA’S:

Support per uur: € 90,- ²

Ontwerpend Onderwijzen basistraining (4 uur) voor 8 tot 10 docenten: € 795,- ¹

Ontwerpend Onderwijzen voor gevorderden (4 uur) voor 8 tot 10 docenten: € 795,- ¹

Maker Kit voor een groep van 30 leerlingen: € 165,-

¹ (inclusief intake en voorbereiding, exclusief eventuele reis- verblijf- en locatiekosten)

² (exclusief eventuele reis- en verblijfkosten)
 

CONTACT:

Voor meer informatie of een presentatie bij u op school neem contact op.